Gratis afhalen in ruim 30 winkels
Gratis thuisbezorgd vanaf 50.- euro
Vandaag besteld binnen 1-3 dagen bezorgd*

Onze app

vol info voor én

over jouw huisdier!

Profiteer van vele kortingen.

Ontvang persoonlijk advies.

Doe de gezondheidscheck.

Bekijk tips en het laatste nieuws.

De voordelen van onze Dierspecialist app

Hulp en advies


Een baasje wil natuurlijk het allerbeste voor zijn of haar huisdier. Om jou altijd en overal te kunnen helpen en adviseren, bieden we jou onze eigen app aan. Een handig platform waar je alles vindt voor én over jouw huisdier. In de app zit ook een handig spaarsysteem, via je digitale klantenpas, voor korting of donatie aan een goed doel!

Gezondheidscheck


Van dierenpaspoort tot voedingsadvies tot aantrekkelijke kortingen. Met onze app kan je direct de gezondheidscheck doen. Een Dierspecialist in jouw buurt kan je gratis advies geven op basis van de gezondheidsresultaten. Ook brengen we je via de app op de hoogte van leuke weetjes en tips over jouw huisdier.


Download nu de Dierspecialist app via de App store of Google Play!


Preview van onze app

Sparen

Sparen via je digitale klantenkaart voor korting of donatie aan een goed doel.

MIJN DIER(EN)

Alle gegevens over jouw huisdier staan overzichtelijk in het dierenpaspoort. Inclusief reminderservice voor ontvlooiing!

Gewichtscoach

Is je hond of kat te dik? Wij willen dit graag voorkomen en helpen dus graag met het behalen van het juiste gewicht voor jouw dier.

Animal alert

Is je huisdier vermist? Meld dit direct, en dit wordt voor iedereen zichtbaar. We zorgen er samen voor dat je huisdier weer snel thuis is.

QR scanner

Meer informatie verkrijgen over onze producten, scan de QR code.

Download nu de Dierspecialist app en profiteer van alle voordelen!

Bij Dierspecialist staan we voor hoge service en oprechte liefde voor dieren. We willen je graag altijd en overal kunnen helpen.

 

Naast advies in de winkel en op onze website, heb je vanaf nu ook een Dierspecialist op zak. Een eigen coach, een gratis gezondheidscheck, persoonlijke aanbiedingen, leuke spaaracties en nog veel meer: allemaal in één app.